Goede keepershandschoenen kopen is belangrijk

Voel je 90 minuten lang de beste keeper ter wereld

Een keeper is allang niet meer het lachertje van het voetbalteam. Aanvallen begint immers bij de verdediging en in het geval van jongens als Neuer en Cilissen zelfs bij de keeper. Niet voor niets ziet Louis van Gaal de keeper als eerste opbouwer en daarmee als belangrijk onderdeel van zijn voetbalfilosofie. Waar vroeger de slechtste voetballer werd gesommeerd de keepershandschoenen aan te trekken, wordt nu actief gezocht naar de allerbeste keeper. Goede keepershandschoenen kopen is dan ook geen overbodige luxe!

 

Wie is jouw favoriete keeper?

Er zijn vele keepershandschoenen waar je uit kunt kiezen. Leukste is natuurlijk om de keepershandschoen te kopen van je favoriete speler. Neuer, De Gea, Courtois, Cech, Casillas of Buffon bijvoorbeeld. Of misschien ben jij meer van Nederlandse keepers als Cilissen, Hahn, Zoet of Vermeer. Wie je favoriete speler ook is, keepershandschoenen kopen is altijd leuk!

 

Adidas Predator Zones Beast handschoenen

Neuer, Cech en Casillas hebben zeer bijzondere keeperhandschoenen gekregen van Adidas. Adidas ziet ze namelijk als beesten in het doel en daarom hebben ze de ‘Beast’ lijn uitgebracht. Neuer is de leeuw, Cech de slang en Casillas de gorilla. Zeer bijzondere handschoenen met prachtige graphics. En uiteraard: het draagcomfort is groot en dat geldt ook voor de grip. Met de Adidas Predator Zones Beast handschoenen waan je je 90 minuten lang een wereldklasse keeper. Ballen tegenhouden was nog nooit zo eenvoudig.

Populaire merken

In Nederland zijn de handschoenen van Adidas, Uhlsport en Puma erg populair. Michel Vorm zweert bijvoorbeeld bij de handschoenen van Uhlsport terwijl Jasper Cilissen weer keept met Adidas handschoenen. Maar ook Puma is een bekend merk in Nederland. Van de internationale topkeepers is Gianluca Buffon het uithangbord. Deze Italiaanse krijger speelt al sinds jaar en dag met Puma keepershandschoenen. Wil jij de keeperhandschoen kopen van Buffon, Casillas, Vorm of Cilissen? De keuze is aan jou.

 

Blaas je keeperscarrière nieuw leven in

Het voordeel van hoogwaardige keepershandschoen kopen van merken als Puma, Adidas, Ulhsport en Nike is dat de handschoenen niet alleen beter zitten (niets vervelender dan zwetende handen door de verkeerde handschoenen) of een betere grip hebben, maar ook dat ze langer meegaan. Hoogwaardige keepershandschoenen slijten veel minder snel en je kunt er meerdere seizoenen gebruik van maken. Met de juiste handschoenen doe je de rest van je voetbalcarrière.